Cea mai bună hotă fără evacuare în 2021 – Păreri si Sfaturi

Ce hotă fără evacuare este potrivită pentru dumneavoastră? Acest articol va analiza hotele fără evacuare și beneficiile acestora. De asemenea, vom arunca o privire  si vom vedea care este cea mai bună hotă fără evacuare de pe piață în prezent.

Cum alegi cea mai bună hotă fără evacuare

Puterea de absorbție – reprezintă volumul de aer care poate trece printr-un sistem de filtrare și este indicat în metri cubi pe oră. De exemplu dacă aveți o bucătărie cu dimensiunile următoare: înălțime: 2.5m , lungime: 3m și lățime: 2.5 m, rezultă un volum total de 18.75 mc. Prin urmare vei avea nevoie de o hotă fără evacuare cu capacitatea de absorbție între 200-250 metru cubi pe oră.

Dimensiunea – Există 2 tipuri de hote fără evacuare. Fixe și telescopice. Cel mai bun mod de a vă asigura că hota dvs. este instalată corect și în siguranță ar fi să vă asigurați că știți de ce tip de suport are nevoie. Modelele fixe nu își vor mări suprafața de absorbție, dar pot costa mai puțin decât versiunile telescopice, atât timp cât spațiul din bucătărie nu este o problemă pentru dumneavoastră; în caz contrar, există opinii care spun că unitățile extensibile pot suferi de defecțiuni ale sistemului de glisare dacă nu sunt îngrijite cu grijă.

Funcții – Cel mai bun mod de a alege o hotă fără evacuare exterioară este luând în considerare numărul de motoare incluse. Dacă aveți două, atunci va fi destul de ușor ca ambele să funcționeze în același timp și să folosiți doar unul dacă este necesar (sau dorit). Asigurați-vă că nu uitați de faptul că aveți lumină în zona de gătit; acest lucru poate face viața mult mai ușoară celor care gătesc des.

Prin urmare funcțiile de bază ale unei hote fără evacuare sunt următoarele: să aibă dimensiunea potrivită pentru bucătăria dvs., să aibă o performanță ridicată și un nivel scăzut de zgomot. De asemenea, puteți găsi și hote cu lămpi cu led.

Filtrele – Indiferent de tip, hotele vin întotdeauna cu filtre de curățare. Acestea pot fi fabricate din aluminiu sau oțel inoxidabil și au o construcție modulară cu mai multe straturi care permite particulelor să se blocheze în diferite puncte în timpul călătoriei lor prin ea. Filtrele din aluminiu sunt cele mai bune pentru persoanele cărora le place să își păstreze bucătăria impecabilă. Ele pot fi spălate în mașina de spălat vase și reutilizate de mai multe ori înainte de a avea nevoie de înlocuire, ceea ce le face super comode!

Cum alegi cea mai bună hotă fără evacuare

Cea mai bună hotă fără evacuare – Top 3

1. Hotă încorporabilă telescopică Electrolux EFP60460OX, Putere de absorbție 603 mc/h, 1 motor, 3 viteze, 60 cm, Inox

Cu puterea unui motor de 1 și 3 viteze ale ventilatorului, această hotă vă permite să gătiți cât mai repede posibil

Comenzile electronice intuitive vă vor permite să setați cu ușurință viteza luminii sau a ventilatorului, astfel încât gătitul sa devină cât mai ușor.

Casa ta ar trebui să fie curată și proaspătă. Spuneți adio mirosurilor de gătit cu Electrolux EFP6046060OX astăzi. Cu un consum redus de energie, această hotă de bucătărie puternică are totul sub control. Așa că alege felul de mâncare preferat și începe să gătești!

Din fericire, acest aparat electrocasnic nu numai că are un design elegant care ar atrage orice modernist, dar economisește energie zi de zi datorită luminii LED cu care este dotată. Nu numai că vă economisește bani prin reducerea consumului de energie electrică, dar oferă și o senzație de luminozitate bună în spațiul în care puteți prepara mâncăruri delicioase.

Dacă sunteți în căutarea unei hote pentru o bucătărie open space, putem să va spunem că aceasta vine cu un filtru puternic cu cărbune care îndepărtează mirosurile de gătit, astfel încât să vă simțiți încrezător în ceea ce privește invitarea prietenilor la cină sau organizarea unui eveniment. Acest tip de filtru este folosit si la purificatoarele de aer.

2. Hotă încorporabilă Beko HNU51311SH, Putere absorbție 381 m3/h, 1 motor, control mecanic, iluminare LED 2 x 3W, Inox

Hota încorporabilă Beko HNU51311SH este proiectată în mod unic, cu un motor puternic de 1 și o putere de 381 m3/h. Iluminarea cu LED-uri – 2 becuri de 3W – creează o atmosferă estetică plăcută în bucătăria dvs. în timp ce gătiți. Un accesoriu perfect pentru orice bucătărie modernă!

Această hotă de bucătărie va capta acele mirosuri enervante și vă va oferi o bucătărie mai curată și mai proaspătă. Datorită celor două filtre cu carbon, aceasta elimină mirosurile și alți iritanți, cum ar fi grăsimea și fumul, fără a fi nevoie de conducte sau de atașarea la sistemul de coș de fum.

Și nu numai că face gătitul mai plăcut, cu mai puține mirosuri, dar înseamnă și că vă puteți bucura de un confort sporit, deoarece aceste filtre puternice elimină cu până la 50% mai multe particule decât doar modelele standard! Așadar, dacă prospețimea este ceea ce căutați, atunci acest model este ce aveți nevoie.

Hota încorporabilă are lumini integrate, ideale pentru gătit, puternice dar cu consum redus de energie electrică.

Dacă doriți să vă păstrați bucătăria curată fără să faceți prea multe, nu căutați mai departe. Cu o întreținere ușoară filtrele metalice rezistente la grăsimi, sunt lavabile și ușor de curățat, aceste filtre colectează particulele generate în timpul gătitului, menținând bucătăria proaspătă.

Primul lucru pe care îl veți observa la hota încorporabilă Beko HNU51311SH este cât de elegantă este, fără a compromite funcționalitatea sa puternică. Această hotă dispune de o gamă de 3 setări de putere pe care le puteți alege să le folosiți în funcție de felul în care gătiți. Setarea inferioară cu sistem de recirculare pentru oale și tigăi mai mici, setarea de mijloc pentru ocazii normale de gătit sau setarea superioară pentru momentele în care gătiți mai multe mâncăruri simultan.

Lumina ambientală ajută, de asemenea, la îmbunătățirea vizibilității, în timp ce vă aflați la o distanță confortabilă de suprafețele fierbinți.

3. Hotă încorporabilă Hansa OKC655SH, Putere de absorbție 312 mc/h, 1 motor, 3 viteze, 60 cm, Negru

Faceți loc pentru această hotă e elegantă și modernă în bucătăria dvs. Hansa OKC655SH este perfectă pentru apartamentele în care nu este o posibilitate instalarea hotelor de evacuare în dulapuri. Cu un singur motor, aceasta oferă puterea de care aveți nevoie, economisind în același timp ceva energie.

Cu o putere de absorbție uimitoare de 312 mc/h, această hotă este proiectată ținând cont de nevoile de performanță, păstrând în același timp un design contemporan.

Cele trei viteze diferite ale sale vă vor ajuta să economisiți la facturile de apă, datorită controlului variabil al vitezei.

Atenție, bucătari casnici! Viitorul este aici. Coșmarurile legate de mirosuri din bucătăria ta sunt de domeniul trecutului atunci când achiziționezi hota încorporabilă Hansa OKC655SH, cu panoul de control de tip touch screen, realizată din oțel inoxidabil pentru o întreținere fără efort.

Această unitate vine cu filtru de carbon, are un design negru elegant, care se va potrivi cu orice schemă de culori.

Ce beneficii are cea mai bună hotă fără evacuare

Cu aceste hote fără evacuare, aerul nu este evacuat din bucătăria dumneavoastră. Mai degrabă, este ventilat de către filtrele de carbon, unde toată grăsimea și mirosul urât mirositor sunt reținute.

Este foarte ușor de montat. Trebuie doar să alegeți dimensiunea potrivită și ați terminat! Nu există nimic mai satisfăcător decât să găsești un produs care pur și simplu funcționează, indiferent de nevoile tale.

Nu mai trebuie sa găuriți peretele.

Puteți monta aragazul sau aragazul oriunde doriți, ceea ce este minunat, deoarece oamenii au preferințe diferite în ceea ce privește locul în care ar prefera ca aparatele lor să fie montate. Nu este nevoie ca acestea să fie limitate de o distanță față de un perete.

Dacă aveți o bucătărie fără pereți orientați spre exterior, aceasta este singura opțiune pentru instalarea unei hote.

Când trebuie sa schimbi filtrul la hota fără evacuare

Hota de bucătărie este un element crucial în menținerea unui aer curat pentru toți membrii gospodăriei dumneavoastră. Este important să schimbați des filtrul, astfel încât să evitați ca vaporii nocivi sau murdăria să ajungă în locuri unde nu au ce căuta, cum ar fi în interiorul sistemului nostru respirator. Vom învăța cât de des se schimbă aceste filtre și ce tip de filtru trebuie folosit atunci când este momentul!

Filtrele umplute cu carbon sunt instalate pe dispozitivele de evacuare care funcționează prin principiul recirculării. Astfel de filtre sunt instalate si la aparate de aer condiționat portabile.  Aceste hote colectează aerul contaminat de deasupra aragazului dvs., îl trec printr-o cascadă de materiale de filtrare și se întorc în bucătărie.

Tipul de filtru și algoritmul de întreținere sunt stabilite de către producător. Instrucțiunile de funcționare ale hotei vor indica când trebuie schimbat filtrul de carbon pentru a menține nivelurile maxime de performanță.

Când trebuie sa schimbi filtrul la hota fără evacuare

Cum se curăță hota fără evacuare

De ce se curăță ?

Probabil că știți deja răspunsul, deoarece filtrele hotei sunt acoperite de ulei, grăsime și praf de la gătitul alimentelor, ceea ce le face să fie unul dintre cele mai murdare aparate din bucătărie. Dacă nu o curățați în mod regulat, atunci acești microbi se pot transforma în bacterii dăunătoare care ar putea provoca boli grave sau afecțiuni! O atitudine nepăsătoare față de curățenie duce, de asemenea, la apariția unor mirosuri neplăcute în jurul persoanelor care locuiesc acolo.

Cat de des se curăță ?

Grăsimea și murdăria acumulate pe hota dvs. pot duce la un miros neplăcut. Cea mai bună metodă este să o curățați cel puțin o dată pe lună, sau mai des.

Dacă observați că a trecut prea mult timp de la ultima curățare a acestei unități sau că s-au acumulat straturi vizibile de murdărie cu diverse pete peste tot – faceți-vă (și faceți-le tuturor celorlalți) o favoare: nu mai amânați curățarea găsind scuze de genul „mă ocup mai târziu”. Nu mai așteptați când aceste probleme sunt atât de ușor de rezolvat.

Cu ce se curăță ?

Fiecare hotă are mai multe componente care trebuie curățate: exteriorul (carcasa aparatului dumneavoastră), interiorul (filtrul) și accesoriile.

Pentru a curăța aceste elemente, veți avea nevoie de detergent pentru mașina de spălat vase, de un produs degresant sau de un amestec de bicarbonat de sodiu cu apă pentru curățarea suprafețelor.

3 comentarii la „Cea mai bună hotă fără evacuare în 2021 – Păreri si Sfaturi”

Lasă un comentariu