Top Oale Inducție – Top 3 cele mai bune

Ioana

Dacă sunteți în căutarea unei noi oale sau tigăi pentru a o folosi pe plita cu inducție, atunci acesta este articolul potrivit pentru dumneavoastră! Vom discuta despre top oale inducție, și anume top 3 cele mai bune vase de gătit pentru plita cu inducție pe care orice bucătar de casă le-ar îndrăgi. Aceste produse au fost evaluate foarte bine de către clienți, așa că ar trebui să răspundă și așteptărilor tale.

Top Oale Inducție bune

Top oale inducție – 3 cele mai bune seturi

1. Set gătit 13 piese Blaumann Gourmet Line BL-3165, inducție

Set gătit 13 piese Blaumann Gourmet Line BL-3165, inducție

Vezi pret pe eMAG

Setul vine cu 13 piese diferite, ceea ce îl face extrem de versatil și potrivit pentru o varietate de preparate culinare.

Capacele sunt de o calitate superioară, protejând mâncarea și păstrând căldura în interior. Cu toate acestea, am observat că tigăile și cratițele sunt fabricate dintr-un material care pare să fie mai subțire. Acest lucru se reflectă în special în grosimea pereților și în manere, care par să se miște ușor. Cu toate acestea, grosimea și greutatea lor sunt acceptabile.

Unul dintre aspectele care m-a impresionat cel mai mult a fost diversitatea pachetului. Setul include piese de diferite mărimi, toate fiind extrem de utile în bucătărie. Am fost, de asemenea, încântat să descopăr grilajul pentru fripteoză, chiar dacă nu am avut încă ocazia să îl folosesc. Un alt detaliu apreciat este prezența gradațiilor de litriu în interiorul vaselor, ceea ce facilitează măsurarea lichidelor. Setul vine și cu un suport pentru oală fierbinte, evitând astfel contactul direct cu blatul.

În ceea ce privește funcționalitatea, acestea pot fi folosite pe orice tip de plită, fie că este vorba de gaz, electrică sau inductie. Am observat că au un fund destul de gros, ceea ce înseamnă că se încălzesc puțin mai lent la început. Cu toate acestea, odată încălzite, distribuie căldura uniform și mâncarea nu se lipește, făcându-le ușor de curățat după utilizare.

Cu toate acestea, am identificat și câteva aspecte care ar putea fi îmbunătățite. După utilizare, am observat că rămân urme pe suprafața interioară și exterioară a vaselor. Un alt detaliu care m-a deranjat a fost deschizătura de la mâner. Aceasta poate permite intrarea apei și a altor particule, ceea ce poate fi un loc propice pentru bacterii și murdărie. Aș recomanda să se acorde o atenție specială curățării acestei zone.

Ce ne-a plăcut:

  • Capacele de calitate superioară.
  • Diversitatea pieselor, cu mărimi diferite și utile.
  • Grilajul pentru fripteoză.
  • Gradațiile de litriu în interior.
  • Suportul pentru oală fierbinte.
  • Funcționalitate pe orice tip de plită.
  • Distribuția uniformă a căldurii și ușurința de curățare.

Ce nu ne-a plăcut:

  • Urmele rămase după utilizare.
  • Deschizătura de la mâner care poate permite intrarea apei și particulelor.

2. Set 10 piese inox Tefal Duetto Plus, inducție

Set 10 piese inox Tefal Duetto Plus, inducție

 Vezi pretul pe eMAG

Setul de vase de gătit Tefal Duetto este fabricat din oțel inoxidabil și are capace speciale pentru a împiedica vărsarea alimentelor.

De asemenea, are un capac pe care îl puteți folosi pentru a urmări gătitul și a vă asigura că este perfect.

Cu acest set de gătit, puteți pregăti mesele pentru familia dvs. în fiecare zi, fără prea multă muncă.

Gama de vase de gătit multifuncționale din oțel inoxidabil Tefal Duetto vă va ajuta să economisiți timp în bucătărie și să petreceți mai mult timp cu cei dragi.

Tigăile sunt fabricate dintr-un material de calitate superioară, rezistent la rugină, care vine cu o garanție de 10 ani.

Setul de vase de gătit Duetto are 3 vase de dimensiuni diferite. Toate acestea au capace special concepute cu găuri mari pe o parte pentru a stoarce pastele și găuri mici pe cealaltă parte pentru a stoarce orezul. Rezultatul este o gătire fără griji și o curățare rapidă.

Aceste oale sunt perfecte pentru gătit. Au gradații în interiorul oalei care vă spun cât de mult dintr-un ingredient să folosiți.

De asemenea, le puteți ține cu ușurință pentru că au mânere nituite.

Designul elegant este frumos în bucătărie, iar capacele sunt realizate din sticlă, astfel încât puteți vedea ce se întâmplă în interiorul oalei fără să o deschideți.

Aceste oale funcționează pe toate sursele de căldură, chiar și pe plită cu inducție!

Setul de tigăi este destinat gătitului pastelor, orezului și rețetelor care necesită fierbere. Este bun și pentru prepararea sosurilor.


3. Set gătit 15 piese, BerlingerHaus Metallic Line Aquamarine Edition BH/1885, inducție

Set gatit 15 piese, BerlingerHaus Metallic Line Aquamarine

Vezi pretul pe eMAG

BERLINGER HAUS este o casă specializată în articole de bucătărie de înaltă calitate.

Oalele și tigăile companiei sunt fabricate din aluminiu forjat, iar stratul triplu de granit (marmură) oferă o măsură suplimentară de durabilitate pentru nevoile dumneavoastră de gătit!

Învelitoarea exterioară este disponibilă în mai multe versiuni de culoare cu un luciu metalic deosebit, oferind bucătăriei dvs. un aspect exclusivist pe care îl puteți obține doar cu cele mai bune materiale.

Setul de vase de gătit BerlingerHaus este un accesoriu perfect pentru orice bucătărie, deoarece este durabil și versatil. Poate fi folosit fără probleme pe aragazuri cu gaz , electrice sau inducție.

Sistemul TURBO INDUCȚIE (se încălzesc foarte repede) vă permite să economisiți bani și energie. Cu această tehnologie vă puteți bucura de o reducere cu 35% a costurilor cu energia electrică!

Fie că sunteți un bucătar începător sau profesionist, aceste oale și tigăi pot fi puse în mașina de spălat vase fără probleme.

Realizat dintr-o combinație de trei straturi de marmură, acest aluminiu turnat de înaltă strălucire este perfect pentru gătit.

Suprafața este de calitate ceea ce conferă mâncării un plus de profunzime și, în același timp, face ca bucătăria dvs. să arate elegant!

Mânerele moi și ergonomice fac gătitul mai confortabil.

Un set de vase de gătit de bună calitate ar trebui să aibă un mâner moale și ușor, care să se simtă bine în mână și să fie ușor de mânuit după toate acele ore de gătit .

Noua gamă de vase de gătit anti-aderente este fabricată fără materiale toxice precum plumbul, cadmiul și PFOA. Aceste oale sunt ușor de curățat cu o perie de nailon sau cu un burete moale sau pot merge în mașina de spălat vase!

Ce conține setul:

Tigaie 28CM – 2.4L – Aceasta este tigaia perfectă pentru toate tehnicile dvs. preferate. Are un mâner ușor de mânuit care este ergonomic, ceea ce înseamnă că vă va menține mâinile confortabile în timp ce gătiți.

Tigaie aganca 24CM – 2.3L – Tigaia este una dintre cele mai importante piese pe care trebuie să le dețineți în orice bucătărie. Această tigaie de 24 cm va face ca mâncarea să aibă un gust mai bun și va permite, de asemenea, o încălzire uniformă, ceea ce vă asigură că puteți găti mai multe elemente deodată!

Cratiță cu capac 20CM – 2.5L – Cratița cu capac are un diametru de 20 cm și o capacitate de 2,5 litri, ceea ce o face perfectă pentru a găti mâncăruri. Este ușoară, dar rezistentă;

Cratiță cu capac 24CM – 4.1L – Această cratiță are un diametru de 24 cm și o capacitate de 4,1 litri volum! Este perfectă pentru a găti toate mesele tale preferate, indiferent cât de mari sau mici ar fi acestea.

Cratiță cu capac 28 CM – 6.1L – Această cratiță la îndemână este o necesitate pentru orice bucătărie. Este, de asemenea, perfectă dacă doriți să eliminați complicațiile legate de fierberea apei sau de gătitul pastelor!

Cratiță pentru sos cu capac 16CM – 1.2L – Sosul tău este pe cale să devină mai aromat cu acest vas la îndemână! Nu numai că are un capac, dar capacitatea mare înseamnă că amestecarea mai puțin frecventă.

Un polonic, o spatulă și o lingură pentru paste fac parte din acest set. Toate sunt făcute pentru a fi folosite la gătit, dar fiecare dintre ele le completează pe celelalte pentru sarcini foarte diferite

Set gatit 15 piese, BerlingerHaus

Vezi pretul pe eMAG


Cum să alegi top oale inducție

Daca sunteți interesați de top oale inducție, înainte de a achiziționa o oală sau o tigaie nouă, este important să luați în considerare modul în care va fi folosită acea piesă.

Diferite stiluri de gătit necesită diferite tipuri de vase și materiale, astfel încât să nu vă deteriorați nici pe dumneavoastră, nici echipamentul, folosind un tip greșit pentru ceea ce este necesar!

Oalele de calitate sunt de obicei mai scumpe, dar durează mai mult decât cele mai ieftine, deoarece pot rezista la temperaturi mai ridicate fără să se strice destul de repede din cauza utilizării constante în timp, fiind în același timp sigure în situații generale, ceea ce ar putea duce pe cineva în pericol dacă folosește în schimb o alternativă ieftină, chiar dacă aceasta ar putea funcționa bine la început, până când se poate sparge mai târziu în timpul preparării.

Tipul de material

Otel inoxidabil Oțelul inoxidabil este o alegere populară datorită rezistenței sale foarte bune la coroziune și naturii sale necorozive. Metalul are o conductivitate excelentă, astfel încât poate fi combinat cu aluminiul în straturi multiple ale celor două, făcându-le în același timp mai puternice decât ar face-o un singur tip singur.

Fonta Fonta este un material durabil și care se transferă uniform, dar îi ia mai mult timp să se încălzească decât alte materiale. Unele dintre avantajele asociate cu gătitul din fontă includ capacitatea sa de a menține o încălzire uniformă pe toate suprafețele, precum și ratele de răcire lentă în comparație cu tigăile din oțel inoxidabil sau aluminiu, deoarece acestea au baze atât de groase care au nevoie de timp suplimentar pentru răcire după utilizare (și, prin urmare, au prețuri mai mari). Stratul emailat de pe aceste oale ajută la prevenirea ruginii pe perioade lungi de timp; cu toate acestea, dacă este manipulat incorect, atunci ați putea eventual să ciobiți bucăți din cauza acestui strat protector, ceea ce ar crește din nou riscurile de durabilitate.

Aluminiu Aluminiul este un bun conductor de căldură, dar nu îl puteți folosi pe o plită cu inducție. Unii producători folosesc o placă din oțel inoxidabil în fundul oalelor din aluminiu pentru a găti pe o plită cu inducție. Oțelul se încălzește și apoi acea căldură ajunge în pereții oalei.

 

Dimensiunea

Trebuie să cumpărați oale și tigăi de diferite dimensiuni. Uneori va trebui să gătiți anumite feluri de mâncare care necesită astfel de oale. Atunci când cumpărați un set de oale pentru plita cu inducție, asigurați-vă că aveți unele cu o capacitate de la 1 litru la peste 6 litri.

 

Capacul

Atunci când vorbim despre top oale inducție, un set bun de oale și tigăi ar trebui să vină cu un capac pentru fiecare oală, confecționat dintr-un material bun și rezistent la căldură. Ar trebui să cumpărați un set cu capace din sticlă, deoarece este ușor să verificați mâncarea pe care o gătiți pe ele fără să deschideți oala. Dar aveți grijă, se pot sparge.

 

Accesorii

Atunci când cumpărați top oale inducție, ar trebui să obțineți și accesorii precum linguri și răzătoare. Acestea nu sunt la fel de importante ca oala.

Întrebări frecvente

Cum știi dacă un vas este bun pentru plita cu inducție

Dacă doriți să știți dacă oala este potrivită pentru a fi folosită pe o plită cu inducție, tot ce este necesar sunt niște magneți. Dacă aceștia se lipesc de oală, aceasta poate fi folosită pe plita cu inducție.

Pot să folosesc vasele de gătit pe care le am deja pe plita cu inducție?

Pentru a afla dacă ustensilele dvs. de gătit sunt compatibile cu plita cu inducție, trebuie să folosiți un magnet. Dacă magnetul se lipește de ea, atunci este în regulă. Dacă nu se lipește, veți avea nevoie de un nou vas de gătit.

Care sunt top oale inducție pentru mine?

Când cumpărați vase de gătit, gândiți-vă la modul în care gătiți. Ar trebui să cumpărați o oală de bază pentru a testa plita cu inducție înainte de a investi într-un set întreg de oale de la aceeași marcă.

Lasă un comentariu