Cei mai buni ciorapi compresivi pentru femei – Top 3

Ioana

Dacă suferiți de vene varicoase sau de alte afecțiuni circulatorii, cei mai buni ciorapi compresivi pentru femei pot fi cea mai bună soluție pentru dumneavoastră.

Aceștia asigură o circulație superioară și previn umflarea picioarelor.

Am întocmit o listă cu cele mai bune produse aflate în prezent pe piață pentru a vă ajuta să găsiți cu ușurință ceea ce este cel mai bun pentru nevoile dumneavoastră!

Cei mai buni ciorapi compresivi pentru femei – Top 3

1. Ciorapi compresivi (5-7.9 mmHg) Fiore Comfort 40 den

Cu o compoziție de 2% bumbac, 19% elastan și 79% poliamidă, pe care ii considerăm cei mai buni ciorapi compresivi pentru femei sunt concepuți pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți circulația. Ciorapii cu vârf dur sunt realizați cu o densitate de 40 den și sunt semitransparenți pentru un aspect elegant.

Ciorapii Lycra® ENERGIZE sunt confecționați dintr-un tip special de fibră care asigură o compresie ușoară și graduală atunci când sunt purtați. Fibrele îmbunătățesc circulația sângelui și ajută la prevenirea venelor varicoase; oferindu-vă senzația de „picioare ușoare”.

Nivelul de compresie de clasa I este utilizat pentru a preveni problemele la nivelul picioarelor.

Ciorapii au o bandă elastică de 3 cm care nu se încrețește. De asemenea, are în componență bumbac, ceea ce îl face modelator, cu cusături plate și proprietăți antibacteriene.

Ciorapii sunt semitransparenți, cu degetele de la picioare întărite și fără forma călcâiului prestabilită.

Sunt subțiri, potriviți pentru toate anotimpurile și recomandați persoanelor care au activitate prelungită în picioare, și care suferă de picioare obosite.

Monitoarele diferite pot afișa produsul în mod diferit. Produsul este fabricat conform standardelor europene, deci este de bună calitate.

cei mai buni ciorapi compresivi pentru femei

Vezi Pret

 

2. Ciorapi compresivi (3-6 mmHg) Gatta Relax Medica 20 den

Căutați o ușurare după o zi lungă? Acești ciorapi compresivi pentru femei Gatta Relax Medica sunt perfecți pentru tine!

Confecționați cu elastan și poliamidă, aceștia oferă suport compresiv pentru picioarele obosite.

În plus, grosimea lor de 20 den îi face să fie una dintre cele mai confortabile perechi de ciorapi. Așa că relaxează-te și lasă Gatta să aibă grijă de picioarele tale!

Dacă căutați să vă subțiați silueta și să vă îmbunătățiți circulația sângelui, ciorapii compresivi Gatta Relax Medica sunt perfecți pentru dumneavoastră!

Aceștia prezintă o compresie graduală de-a lungul întregului picior, cu o compresie mai puternică în zona gleznei, o compresie medie sub genunchi și o compresie scăzută în zona superioară a ciorapului.

Acest design unic previne oboseala și umflarea picioarelor, contribuind în același timp la îmbunătățirea sănătății dumneavoastră generale.

În plus, forma lor ajută la subțierea siluetei, iar banda specială vă strânge ușor talia pentru un aspect elegant.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unor ciorapi compresivi pentru femei de calitate care să vă ajute să arătați și să vă simțiți mai bine, linia Gatta Relax Medica este exact ceea ce aveți nevoie!

cei mai buni ciorapi compresivi pentru femei gatta relax

Vezi Pret

 

3. Ciorapi compresivi (3.75-6.75 mmHg) Marilyn Relax 20 den

Vă prezentăm ciorapii de compresie Marilyn Relax! Acești ciorapi inovatori sunt confecționați din elastan și poliamidă pentru o potrivire confortabilă și compresivă.

De asemenea, sunt suficient de groși pentru a oferi susținere și a reduce riscul de apariție a varicelor.

Fie că sunteți la serviciu sau faceți sport, acești colanți vă vor face să vă simțiți confortabil și să arătați bine toată ziua.

Căutați o modalitate de a reduce aspectul celulitei și al venelor varicoase?

Ciorapii de compresie Marilyn Relax sunt aici pentru a vă ajuta!

Confecționați pentru o compresie graduală ușoară, acești ciorapi oferă o senzație de relaxare, îmbunătățind în același timp circulația sângelui.

Cu întăritură în zona chilotului și zona degetelor de la picioare, sunt confortabili pentru a fi purtați pe tot parcursul zilei.

Meritați să vă relaxați după o zi lungă. Așa că puneți-vă o pereche de ciorapi de compresie Marilyn Relax și lăsați presiunea blândă să vă ajute să vă liniștească picioarele obosite.

Compresia graduală oferă exact cantitatea potrivită de susținere, în timp ce designul subțire îi face perfecți pentru toate anotimpurile. În plus, sunt recomandați pentru persoanele cu activitate prelungită în picioare, ceea ce îi face alegerea perfectă pentru oricine dorește să se relaxeze.

ciorapi-compresivi-marilyn-relax

Vezi Pret

 

 

Cum să alegi cei mai buni ciorapi compresivi pentru femei

Gradul de compresie

Dacă vreți să cumpărați ciorapi compresivi pentru femei cu are rol preventiv, adică dacă vă simțiți obosită și picioarele vă sunt umflate sau aveți mici probleme cu varicele, atunci vă recomandăm opțiunile cu compresie ușoară (compresie sub 20 mmHg). Le puteți cumpăra fără indicații de la medic.

Următoarele niveluri includ Clasa sau gradul I cu o presiune de 20 până la 30mmHg, Clasa II cu 20 până la 30mmHg și Clasa III cu 30 până la 40mmHg. Aceste opțiuni sunt recomandate pentru persoanele care au mai multe probleme la nivelul venelor. Acestea includ persoanele care au vene varicoase proeminente, tromboză venoasă profundă, limfedem și insuficiență venoasă cronică.

Nivelul de compresie pentru diferite mărci de ciorapi poate fi diferit. Nu ar trebui să vă bazați doar pe ce clasă sau grad este pe etichetă. Asigurați-vă că vă uitați la valoarea exactă, în mmHg. Toate informațiile tehnice vă vor fi furnizate de către medicul dumneavoastră în cazurile în care aveți nevoie de un consult.

grade de compresie

Lungime

Ciorapii compresivi vin în diferite lungimi – până la genunchi, până la coapsă sau până la pantaloni.

Ar trebui să obțineți stilul potrivit de ciorapi în funcție de activitățile pe care le faceți, de modul în care vă îmbrăcați și de afecțiunea de care suferiți.

Pentru femeile însărcinate, ciorapii compresivi tip pantalon sunt cei mai buni.

Mărime

Veți găsi pe piață mărimea potrivită pentru dumneavoastră. Singura problemă pe care o puteți întâmpina este că prețul ar putea fi diferit de la o pereche de șosete la alta.

Dacă ai nevoie de șosete medicale, măsoară-ți gamba, coapsa și glezna înainte de a cumpăra o pereche, pentru ca acestea să se potrivească mai bine.

Material și culoare

Multe modele de ciorapi compresivi pentru femei medicali sunt confecționate dintr-un amestec de poliamidă și elastan într-un raport apropiat de 70/30.

Unii producători folosesc și alte tehnici, cum ar fi întărirea călcâiului sau utilizarea țesăturii din fire răsucite pentru a le face mai durabile.

Puteți găsi ciorapi de compresie confecționați dintr-un material special, cu o mai bună circulație a aerului sau din fir de argint care ajută la stoparea bacteriilor.

Cu toate acestea, materialele sintetice folosite în ciorapi pot provoca uneori o alergie pentru persoanele cu pielea sensibilă.

Acesta este un alt motiv pentru a discuta cu un medic înainte de a folosi ciorapii compresivi.

În ceea ce privește culoarea, ar trebui să vă gândiți la hainele dumneavoastră. În general, cel mai bine este să cumpărați ciorapi de culoare nude/piele care se potrivesc cu orice tip de haine. De asemenea, puteți cumpăra ciorapi negri sau maro, care sunt asemănători cu ciorapii de damă obișnuiți.

Ce sunt ciorapii compresivi?

Ciorapii compresivi pentru femei sunt ciorapi medicali care pot preveni sau trata venele varicoase sau alte afecțiuni venoase.

Aceștia sunt confecționați din materiale elastice care vin în diferite grade de compresie. Atunci când sunt îmbrăcați, compresia ajută la o circulație sănătoasă a sângelui prin aplicarea unei presiuni asupra întregului picior.

Când nu trebuie sa porți ciorapi compresivi

De obicei, specialiștii iau decizii privind ciorapii pentru probleme medicale. Dacă compresia este ușoară și ciorapii se potrivesc perfect, nu ar trebui să existe complicații.

Totuși, există și cazuri în care purtarea ciorapilor de compresie nu este o idee bună. Acesta este cazul problemelor de piele sau al infecțiilor. Dacă purtați ciorapii, acestea s-ar putea agrava, deoarece vor fi acoperite și presate de ei.

De asemenea, nu sunt recomandați dacă aveți deformări ale picioarelor, edeme ale picioarelor (umflături), boală ocluzivă arterială periferică (îngustarea vaselor de sânge din picioare) sau neuropatie periferică (afectarea nervilor din picioare).

Lasă un comentariu