Masă de călcat care se rotește – Care este cea mai bună?

Ioana

Dacă ești una dintre acele persoane care urăsc să calce, atunci vei fi bucuroasă să afli că există o nouă invenție care va face procesul mult mai ușor, masa de călcat rotativă. Această masă de călcat care se rotește este concepută pentru a reduce timpul de călcat la jumătate.

Secretul constă în designul rotativ. Tabla se rotește la nevoie în timp ce călcați, astfel încât nu trebuie să mutați mereu haina. Acest lucru nu numai că economisește timp, dar ajută și la prevenirea formării de cute.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a face călcatul mai puțin obositor, atunci încercați o masă de călcat care se rotește.

Cea mai bună masă de călcat care se rotește – Dazzl 360 PRO

Cea mai bună masă de călcat care se rotește - Dazzl 360 PRO

Dazzl 360 PRO este soluția perfectă pentru toți cei care urăsc să calce!

Cu designul său inovator, Dazzl 360 PRO facilitează călcarea rapidă și eficientă a hainelor.

Suprafața de călcat încorporată are o formă adaptată la corpul uman, astfel încât nu trebuie să vă întoarceți hainele dintr-o parte în alta.

Dazzl 360 PRO vertical

Funcția de rotire la 360 de grade, puteți ajunge cu ușurință în toate acele locuri greu accesibile.

Mai mult, Dazzl 360 PRO vine cu o serie de accesorii.

Dazzl 360 PRO este modalitatea perfectă de a vă face hainele să arate cât mai bine. Puteți călca cu ușurință cămăși, jachete, fuste, tricouri, pantaloni chiar si anumite halate de baie cu această masă inovatoare.

Cu sistemul său de poziționare verticală ușor de utilizat, puteți călca cu abur rapid și ușor orice tip de țesătură.

Designul multifuncțional vă permite să îl folosiți ca suport pentru umerașe sau să îl pliați și să îl depozitați cu ușurință. Iar dacă este necesar, husa detașabilă poate fi spălată la mașină pentru o curățare ușoară.

Această masă de călcat care se rotește este concepută pentru a vă reduce timpul de călcat la jumătate, datorită capacității sale unice de a călca hainele lin și uniform, fără cute cauzate de întoarcerea lor de pe o parte pe alta.

De asemenea, este sigură și stabilă în utilizare, cu un suport de fier de călcat încorporat pentru un plus de confort.

Dazzl 360 PRO suport fier

Este fabricată din materiale de înaltă calitate pentru o rezista o perioadă lungă de timp.

Dazzl 360 PRO este masa de călcat perfectă pentru cei care doresc să evite durerile de spate și de brațe. Dispune de un sistem patentat de control al înălțimii pe 8 niveluri, astfel încât puteți călca hainele chiar și în timp ce stați pe scaun.

Cu această masă de călcat, veți putea să vă faceți treaba mai repede, mai ușor și cu mai mult confort. Ca să nu mai vorbim de faptul că veți obține rezultate excelente!

Masă de călcat care se rotește – Întrebări Frecvente

Cum să alegi o masă de călcat care se rotește?

Atunci când cumpărați o masă de călcat rotativă, există câțiva factori importanți de care trebuie să țineți cont.

  • Dimensiunea mesei. Acest lucru este deosebit de important dacă aveți un spațiu limitat. Există o varietate de dimensiuni disponibile, așa că ar trebui să puteți găsi una care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.
  • Tipul de suprafață. Unele suprafețe sunt mai netede decât altele, ceea ce poate face ca călcatul să fie o experiență mai plăcută.
  • Prețul mesei. Mesele de călcat au prețuri cuprinse între aproximativ 100 și 1000 RON, așa că este important să găsiți una care să se potrivească bugetului dumneavoastră.
  • Înălțimea mesei. Când alegeți o masă de călcat, unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare este înălțimea. Cei mai mulți oameni preferă să calce în picioare, dar statul în picioare pentru o perioadă lungă de timp poate duce la oboseala spatelui. Pentru a minimiza acest lucru, se recomandă ca masa de călcat să fie cel puțin la nivelul șoldurilor sau să aibă picioarele reglabile.

Cum să alegi o masă de călcat care se rotește

De ce unele mese de călcat au găuri?

Atunci când călcați hainele, doriți să vă asigurați că țesătura este netedă și fără cute.

O modalitate de a realiza acest lucru este să folosiți o masă de călcat cu găuri. Găurile permit aburului să pătrundă în țesătură și să iasă, ajutând la netezirea ridurilor.

Găurile ajută și la evitarea lipirii țesăturii de masa de călcat și a deteriorării acesteia.

Prin urmare, mesele de călcat cu găuri sunt un instrument esențial pentru oricine dorește să obțină un finisaj cu aspect profesional.

De ce unele mese de călcat au găuri

Din ce materiale se confecționează mesele de călcat?

Cea mai frecventă materie primă utilizată la fabricarea meselor de călcat este lemnul.

Placajul și plăcile aglomerate sunt cele mai populare două tipuri de lemn utilizate pentru a construi cea mai mare parte a mesei de călcat.

Oțelul este utilizat pentru o parte din picioarele meselor de călcat și, uneori, pentru întreaga lungime a picioarelor, dacă durabilitatea este o preocupare mai mare decât portabilitatea pentru un anumit model de masă de călcat.

Aluminiul este, de asemenea, utilizat pentru unele modele de mese de călcat, în special pentru modelele de înaltă calitate, deoarece este mai ușor decât oțelul, dar la fel de durabil.

Pe picioarele meselor sunt plasate vârfuri din plastic sau cauciuc pentru a proteja podelele de zgârieturi.

Din ce materiale se confecționează mesele de călcat

Care sunt avantajele folosirii unei mese de călcat?

Orice femeie știe că o masă de călcat bună este un instrument esențial pentru a păstra hainele în cea mai bună formă.

Nu numai că mesele de călcat de calitate oferă o suprafață mai mare și mai netedă decât alte variante, dar sunt construite ținând cont și de siguranță.

Alternativele de călcat improvizate sunt adesea șubrede și instabile, ceea ce poate duce la accidente. În schimb, mesele de călcat de calitate sunt concepute pentru a fi robuste și stabile, ceea ce face mai ușor să obțineți un finisaj neted și uniform pe haine.

Mesele de călcat de calitate sunt adesea prevăzute cu caracteristici care facilitează și mai mult călcatul, cum ar fi gurile de aerisire pentru abur și suporturile integrate pentru cabluri. Prin urmare, investiția într-o masă de călcat de calitate merită banii.

Cine a inventat masa de călcat?

Mesele de călcat sunt acum un element standard în gospodărie, dar nu a fost întotdeauna așa.

Primele mese de călcat au fost de fapt inventate de bărbați, primul brevet cunoscut fiind acordat lui William Vandenburg din New York în 1858.

Cine a inventat masa de călcat

Cu toate acestea, Sarah Boone a fost cea care a avut cel mai mare impact asupra designului mesei de călcat. În 1892, ea a patentat o masă de călcat îmbunătățită, care avea o lățime mai mică și o suprafață căptușită. Acest design a devenit în cele din urmă standardul și este utilizat și în prezent. Mulțumită gândirii inovatoare a lui Boone, călcatul hainelor este acum o sarcină mult mai ușoară și mai eficientă.

 

Lasă un comentariu