Procraft Germany K450L Review

Daniel

Motoferăstrăul Procraft Germany K450L este un dispozitiv puternic care are multe argumente pro și contra.

Motoferăstrăul Procraft Germany K450L este foarte ușor, având doar 5,8 kg, ceea ce permite o manevrare ușoară în pădure atunci când tăiați copaci sau crengi.

De asemenea, are un design ergonomic cu mânere cauciucate pentru a fi mai ușor de ținut în mână atunci când lucrați pe pante abrupte sau pe versanți.

Deși multe pareri despre drujba Procraft evidențiază punctele forte, există și câteva aspecte negative ale acestui produs care trebuie luate în considerare înainte de a-l cumpăra.

Motorul motoferăstrăului face ca această unealtă versatilă și puternică să fie perfectă pentru activitățile forestiere. Poate fi folosit atât de profesioniști de toate abilitățile, cât și de amatori care doresc să se lanseze în această activitate sau pur și simplu să se distreze cu un produs accesibil care nu vă va rupe la buzunar.

Lungimea lamei este de 45 cm, iar viteza lanțului este de 24 de metri pe secundă, ceea ce o face destul de rapidă.

Marca Pro Craft Germany este lider în fabricarea de echipamente de înaltă calitate care pot fi utilizate pentru sarcini grele și lucrări delicate. Toate motoferăstraiele sunt fost testate intensiv înainte de a fi puse în vânzare, durata medie de viață a acestora fiind de cinci ani sau mai mult.

Procraft Germany K450L

Avantaje drujbei Procraft Germany K450L

Ferăstrăul cu lanț este un instrument excelent și eficient pentru tăierea copacilor. Această mașinărie are aprindere electronică, ceea ce înseamnă că este destul de ușor chiar și începătorii pot începe să taie lemne imediat.

Ferăstrăul cu lanț are o pompă de amorsare a combustibilului, care permite o pornire ușoară.

Demarorul cu clichet dublu facilitează pornirea.

Lama are o lungime de 45 cm și este confecționată din materiale calitative.

Diametrul maxim de tăiere al ferăstrăului cu lanț este de 555 mm. Poate manevra bușteni cu diametrul de până la această dimensiune, ceea ce o face o alegere excelentă pentru lucrătorii profesioniști în domeniul lemnului sau pentru proprietarii de case care doresc să facă niște tăieri pe teren accidentat pe proprietatea lor!

Ferăstrăul cu lanț Procraft Germany K450L are o putere maximă de 3,6 kW – 4 CP, ceea ce este perfect pentru profesionistul din familia dumneavoastră care trebuie să taie materiale dure, cum ar fi bușteni sau trunchiuri de copaci.

Compania stabilește standarde înalte cu acest produs, asigurându-se că îndeplinește reglementările europene de siguranță astfel încât utilizatorii să poată fi confortabil în timpul perioadelor lungi de lucru.

Motoferăstrăul cu lanț K450L de la Procraft Germania este un model cu cilindru de 52 cmc. Acest lucru înseamnă că are mai multă putere decât alte modele și taie cu ușurință majoritatea materialelor!

Motoferăstrăul cu lanț K450L de la Procraft este o alegere excelentă pentru profesioniștii din industria forestieră. Are un rezervor de 600 ml care poate fi umplut cu benzină, fără a compromite puterea sau durata de funcționare – ceea ce o face perfectă atunci când lucrați ore îndelungate.

Motoferăstrăul cu lanț procraft Germany K450L are o întreținere ușoară si un raport de amestec ulei/combustibil de 3%.

Daca nu găsiți acest model potrivit pentru dvs, puteți arunca o privire si peste articolul nostru despre cea mai bună drujbă ieftină.

Lasă un comentariu