Televizoare ieftine și bune – Top 3 în 2022

Andrei

Televizorul este o parte importantă a oricărei case. Este piesa centrală a camerei de zi și o parte esențială a vieții de familie. Dar poate fi costisitor să cumperi televizoare ieftine și bune . Sau nu? Citiți mai departe pentru a afla cum să obțineți un televizor excelent la un preț mai mic.

Televizoare ieftine și bune – Top 3 în 2022

1. Televizor LED Smart Star-Light

Televizor LED Smart Star-Light

Vezi pret pe eMAG

Vă prezentăm televizorul LED Smart Star-Light! Acest televizor vine în diferite mărimi, 60 cm, 81 cm și 100 cm, ceea ce îl face perfect pentru orice cameră.

Rezoluția HD vă va oferi o imagine clară și vibrantă, în timp ce clasificarea clasei energetice F înseamnă că este eficient.

Star-Light este televizorul inteligent ales de consumatorii isteți. Acest televizor nu numai că poate afișa programele dvs. preferate, dar oferă și o serie de funcții suplimentare, cum ar fi navigarea pe internet și accesul la servicii de streaming alături de posibilitatea instalării diferitelor aplicații.

2 porturi USB. Comoditatea de a avea două porturi USB pe televizor permite conectarea ușoară și fără fir a unor dispozitive precum o tastatură și un mouse.

Spuneți adio ghemuirii pe podea, luptându-vă cu cabluri încurcate și bucurați-vă de invenția tehnologiei plug and play. Imaginați-vă luxul de a vă relaxa în fotoliul preferat, de a naviga prin emisiunile preferate sau de a cuceri lumi virtuale cu un simplu clic pe un buton.

Gata cu întinderea sau încordarea incomodă pentru a ajunge în acele locuri greu accesibile din spatele televizorului. Aceste porturi USB aduc cu adevărat un nivel suplimentar de confort și ușurință în experiența de vizionare.

Cu tehnologia CI+ încorporată în televizorul Star-Light, utilizatorii nu mai trebuie să-și facă griji cu privire la găsirea de cutii de cablu sau decodoare compatibile. Cu ajutorul unui singur modul integrat, aceștia pot accesa canalele de abonament, precum și emisiunile bruiate, fără niciun echipament suplimentar.

Sistemul CI+ oferă un plus de securitate, criptarea și gestionarea drepturilor digitale protejând datele utilizatorilor și împiedicând accesul neautorizat la conținutul plătit.

Modulul permite actualizarea și personalizarea cu ușurință, asigurându-se că televizorul Star-Light rămâne în fruntea progreselor tehnologice. Tehnologia CI+ îmbunătățește considerabil experiența de vizionare a utilizatorului prin confortul și caracteristicile sale de securitate.


2. Televizor JVC 32VH3100

Televizor JVC 32VH3100

Vezi pret pe eMAG

Acest televizor Smart TV de 80 cm oferă streaming de înaltă definiție și un ecran LED pentru imagini clare.

Cu acces la aplicațiile preferate și posibilitatea de a se conecta la alte dispozitive, acest televizor este perfect atât pentru vizionarea ocazională, cât și pentru divertisment.

Designul său elegant adaugă o notă modernă oricărei camere de zi.

Dacă doriți să cumpărați un televizor nou, luați în considerare posibilitatea de a investi într-unul care acceptă HDR10. HDR10 permite o gamă mai mare de culori și luminozitate, ceea ce duce la o experiență de vizionare îmbunătățită în general. Televizorul JVC 32VH3100 este o astfel de opțiune.

Acest televizor vine cu aplicații populare de streaming video, cum ar fi Netflix, YouTube și Amazon Prime, oferindu-vă acces la nenumărate filme și emisiuni.

Asistentul vocal inteligent vă permite să navigați cu ușurință printre toate opțiunile dvs. și să găsiți exact ceea ce căutați. Iar dacă doriți să vizionați conținut de pe propriile dispozitive, funcția de înregistrare USB și oglindirea IOS facilitează acest lucru. Cu compatibilitatea Android, acest televizor acoperă toate nevoile tale de divertisment.


3. Televizor Walton 32WA5600

Televizor Walton 32WA5600

Vezi pret pe eMAG

Cu diagonala ecranului de 80 cm și tehnologia de afișare LED, acest televizor oferă claritate a imaginii HD pentru o experiență de vizionare captivantă.

Și, fiind un televizor inteligent, vă oferă acces la toate serviciile de streaming preferate și vă permite să vă conectați cu alte dispozitive, cum ar fi laptopul sau smartphone-ul.

Odată cu lansarea sa în 2021, se mândrește cu cele mai recente progrese tehnologice.

Walton TV 32WA5600 este un televizor inteligent, oferind telespectatorilor acces la aplicații populare de streaming precum YouTube și Netflix cu un simplu clic.

Pe lângă capacitățile sale de streaming video, acest model se mândrește cu o rezoluție de 1366 x 768 și o rată de reîmprospătare de 60 Hz, oferind imagini clare și mișcări fluide pentru o experiență de vizionare captivantă.

Fie că vă uitați la emisiunile preferate sau vă puneți la curent cu ultimele știri, televizorul Walton TV 32WA5600 oferă performanțe de înaltă calitate.

Când vine vorba de consumul de energie, Walton TV 32WA5600 este o opțiune mai puțin eficientă pe piață. Cu un consum de 31 kWh la 1000 de ore și o etichetă energetică de clasă F, acest televizor se încadrează în partea inferioară a eficienței energetice.

Cu toate acestea, are un consum redus de energie în standby, de numai 0,5 wați, ceea ce poate economisi ceva energie electrică pe termen lung.

În cele din urmă, consumatorii care caută un model care să economisească energie ar putea dori să aleagă o altă opțiune, dar cei care sunt mai preocupați de performanța generală și de caracteristici pot considera că acest televizor le satisface nevoile.


Cum să alegeți televizoare ieftine și bune

Cu atât de multe opțiuni pe piață, poate fi greu să știi cum să alegi televizoare ieftine și bune. Optați pentru rezoluția 4K sau acordați prioritate dimensiunii ecranului? Ce zici de conectivitate? Acest ghid vă va ajuta să navigați în lumea televizoarelor ieftine și bune, astfel încât să îl găsiți pe cel perfect pentru nevoile dvs.

Rezoluția 4K

Unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când alegeți un televizor de buget este rezoluția. Doriți un televizor HD de 1080p sau un televizor 4K ? Dacă sunteți în căutarea celei mai bune calități posibile a imaginii, 4K este soluția. Cu toate acestea, este important să rețineți că conținutul 4K este încă relativ rar, așa că este posibil să nu puteți profita pe deplin de capacitățile televizorului dvs. imediat. Totuși, televizoarele 4K tind să fie mai scumpe decât omologii lor de 1080p.

Dimensiunea ecranului

Un alt factor de luat în considerare este dimensiunea ecranului. Cât de mare doriți să fie televizorul dumneavoastră? Este important să vă amintiți că mai mare nu este întotdeauna mai bine. Un televizor prea mare poate fi deranjant pentru o cameră mică, iar un televizor prea mic se poate pierde într-un spațiu mare. Totul este să găsești echilibrul potrivit pentru nevoile tale.

Conectivitate

În cele din urmă, va trebui să vă gândiți la conectivitate. Ce tipuri de dispozitive doriți să puteți conecta la televizor? Majoritatea televizoarelor din ziua de azi sunt dotate cu Wi-Fi încorporat și suport pentru servicii de streaming populare precum Netflix și Youtube.

Dacă televizorul nu este smart și nu puteți instala diferite aplicații pe el, puteți oricând să folosiți un dispozitiv special pentru a face televizorul smart dintr-un televizor normal.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoi specifice de conectivitate, va trebui să vă asigurați că televizorul ales are porturile și caracteristicile potrivite pentru nevoile dvs.

Lasă un comentariu