Cel mai bun aspirator vertical

Daniel

Pentru a găsi cel mai bun aspirator vertical, vă recomandăm să citiți recomandările noastre înainte de a face achiziția. Cu atât de multe opțiuni pe piață, veți găsi cu siguranță aspiratorul vertical perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Cel mai bun aspiratoar vertical este o alegere excelentă pentru oricine caută un mod ușor de utilizat și eficient de a-și curăța casa.

Sunt disponibile modele cu fir și fără fir, iar fiecare are propriile avantaje. Aspiratoarele cu fir sunt mai puternice și, de obicei, au o durată de funcționare mai lungă, în timp ce aspiratoarele fără fir sunt mai convenabile și mai ușor de manevrat în jurul mobilei.

Majoritatea modelelor nu au sac, cu un coș de gunoi care poate fi golit cu ușurință atunci când este plin.

Unele aspiratoare verticale fara fir vin, de asemenea, cu atașamente pentru curățarea scărilor și a tapițeriei.

Cel mai bun aspirator vertical – Top 5 în 2022

1. Aspirator vertical Dyson V15 Detect Absolute

Aspirator vertical Dyson V15 Detect Absolute - cel mai bun aspirator vertical

Vezi pret pe eMAG

Aspiratorul vertical fără fir Dyson V15 este puternic și inteligent model de pe piață, de aceea îl considerăm cel mai bun aspirator vertical fara fir.

Acest aspirator oferă energie neîntreruptă timp de până la 60 de minute, ceea ce îl face alegerea perfectă pentru curățarea în profunzime a locuinței tale.

De asemenea, cel mai bun aspirator vertical fara fir este livrat cu o varietate de accesorii concepute de Dyson pentru fiecare activitate, astfel încât să puteți obține rezultate excelente rapid și ușor.

În plus, acest aspirator măsoară particulele microscopice de praf, permițându-vă să vă păstrați casa curată și sănătoasă în orice moment.

Acest aparat inovator curăță automat în profunzime covoarele și podelele dure, în timp ce capul său de curățare High Torque asigură aspirarea întregului praf și păr – chiar și din zonele greu accesibile.

cel mai bun aspirator vertical - Aspirator vertical Dyson V15 Detect Absolute high torque

Vezi pret pe eMAG

Cel mai bun lucru este că, atunci când ați terminat de aspirat pentru o zi, transformați pur și simplu Dyson V15 într-un aspirator portabil pentru întreaga casă cu ajutorul accesoriilor proiectate de Dyson.

Cel mai bun aspirator vertical este dotat cu o tehnologie de filtrare avansată care captează praful și reține 99,99% din particulele microscopice mici de până la 0,3 microni – ceea ce îl face unul dintre cele mai fiabile și eficiente aspiratoare verticale de pe piață.


2. Aspirator vertical Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9890WO

cel mai bun aspirator vertical - Aspirator vertical Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9890WO - al doilea cel mai bun aspirator vertical

Vezi pret pe eMAG

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9890WO este perfect pentru a curăța rapid și ușor toate suprafețele din locuința dumneavoastră.

Cu o putere mare de aspirare de 130 AirWats, acest aspirator va îndepărta rapid toată murdăria, praful și părul de pe podele, mobilă, covoare și multe altele.

Iar cu o autonomie de până la 45 de minute, puteți curăța suprafețe mari fără a fi nevoit să vă opriți pentru a reîncărca.

Acest aspirator vertical fara firRowenta are o tehnologie inovatoare FLEX care vă permite să faceți curățenie sub mobila joasa cu ușurință , fără a fi nevoie să vă aplecați.

Peria motorizată cu iluminare LED ajută la dezvăluirea particulelor de praf, astfel încât să puteți aspira cu precizie, de la podele dure la covoare, mochete și chiar suprafețe mari.

Aspirator vertical Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9890WO peria motorizata

Vezi pret pe eMAG

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex este aparatul perfect pentru curățarea locuinței tale.

Dispune de un panou de control care vă permite să monitorizați puterea de aspirare și autonomia, astfel încât să vă puteți optimiza sesiunile de curățenie.

Modul ECO are performanțe și autonomie optimizate pentru utilizarea zilnică, în timp ce modul MAX asigură o curățare profundă, în special pentru covoare și mochete.

Funcția Boost vă oferă un plus de performanță pentru situații in care ai nevoie de putere mare de aspirare.

Aveți nevoie de un aspirator care le poate face pe toate? Rowenta X-Force Flex 11.60 este alegerea ta perfectă! Acest aspirator puternic vine cu un cap de mop AQUA detașabil pentru a vă ajuta să vă curățați și să vă spălați podelele în același timp.

În plus, tehnologia sa de aspirare cu două canale asigură sesiuni de curățare rapide și eficiente de fiecare dată. Și pentru că nu are roți, nu trebuie să vă faceți griji că veți lăsa urme sau zgârieturi pe podele!

Aspiratorul vertical Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9890WO este soluția perfectă pentru toți cei care doresc să aibă o casă curată, fără nicio problemă.

Acest aspirator vine cu accesorii dedicate pentru orice tip de suprafață, ceea ce face mai ușor ca niciodată să vă curățați casa.

Capul de aspirare cu atașament pentru mop este excelent pentru aspirarea și spălarea suprafețelor dure, în timp ce peria pentru tapițerie este perfectă pentru aspirarea covoarelor și a canapelelor.

Aspirator vertical Rowenta X-Force Flex 11.60 RH9890WO mop

Vezi pret pe eMAG

Accesoriul pentru spații înguste este ideal pentru aspirarea prafului din locurile greu accesibile, fiind perfect pentru proprietarii de mașini.

Iar mini peria electrică este perfectă pentru îndepărtarea temeinică a părului de animale de companie.


3. Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS61113

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS61113 - al treilea cel mai bun aspirator vertical

Vezi pret pe eMAG

Aspiratorul vertical Bosch Unlimited BCS61113 este dotat cu un motor de 18 V care oferă suficientă putere pentru a face față oricărei mizerii.

De asemenea, este dotat cu o baterie externă de 2,5 Ah pentru o durată de curățare prelungită.

În plus, peria AllFloor asigură o curățare temeinică a podelelor, în timp ce filtrul igienic reține praful și alergenii.

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS61113 peria allflor

Vezi pret pe eMAG

Acest aspirator vertical puternic este prevăzut cu o perie motorizată care poate curăța rapid și ușor covoarele, gresia, faianța și parchetul.

Motorul Digital Spin 8 Series asigură o performanță constantă, indiferent de tipul de suprafață pe care o curățați.

Cu aspiratorul vertical Bosch Unlimited BCS61113, nu va trebui niciodată să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Acest aspirator puternic poate fi alimentat de o baterie interschimbabilă de 18 V, astfel încât să puteți continua să curățați până la terminarea lucrului.

Bosch Unlimited BCS61113 este un aspirator vertical bun, puternic și versatil, care oferă până la 35 de minute de curățare continuă. Este prevăzut cu o baterie de 5,0 Ah și poate fi extins cu o baterie suplimentară opțională pentru sesiuni de curățare mai lungi.

Cu ajutorul periei electrice pentru pardoseală, poate acoperi suprafețe mari rapid și eficient, în timp ce modul turbo oferă până la 10 minute de aspirare de mare putere pentru lucrările mai dificile.

BCS61113 este prevăzut cu un aspirator de mână detașabil pentru curățarea ușoară a zonelor greu accesibile. Pur și simplu scoateți din priză aspiratorul de mână și puteți curăța rapid și ușor murdăria de pe suprafețe sau din locurile mai puțin accesibile.

Aspirator vertical Bosch Unlimited BCS61113 aspirator de mana

Vezi pret pe eMAG

Acest aspirator puternic și multifuncțional este ușor de depozitat și de încărcat în stația de andocare montată pe perete. Timpul de încărcare prin intermediul stației de andocare este de 5 ore, astfel încât aspiratorul dvs. este întotdeauna gata de utilizare atunci când aveți nevoie de el.

Cu designul său elegant și funcțiile versatile, acest aspirator este perfect pentru orice casă. Comandați-l pe al dumneavoastră astăzi!


4. Aspirator vertical Philips FC6725/01

Aspirator vertical Philips FC6725

Vezi pret pe eMAG

Aspiratorul vertical Philips FC6725/01 este perfect pentru a curăța rapid și ușor covoarele și podelele. Peria detașabilă ajută la asigurarea curățării fiecărui colțișor, în timp ce designul 2 în 1 înseamnă că poate fi utilizat pe o varietate de suprafețe.

Capul de aspirare de 180° este ideal pentru oricine caută o modalitate puternică și precisă de a-și curăța podelele. Fie că este vorba de praf, murdărie sau chiar păr de animale de companie, capul de aspirare se poate ocupa de toate.

Aspirator vertical Philips FC6725 cap de aspirare 180

Vezi pret pe eMAG

În plus, designul de 180° facilitează accesul la locurile greu accesibile. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui mod eficient și eficace de a vă curăța podelele, capul de aspirare de 180° este soluția perfectă.

Cei mai mulți oameni aspiră în mod regulat pentru a-și păstra casa curată.

Cu toate acestea, poate fi dificil să vezi toată murdăria și praful acumulate, mai ales în colțurile mai întunecate. Aspiratorul este conceput pentru a vă ajuta cu această problemă. Capul său de aspirare este echipat cu lumini LED, care luminează murdăria și praful ascunse pe măsură ce aspiratorul se mișcă. Ca urmare, utilizatorii pot identifica rapid și ușor zonele care trebuie curățate.

În plus, luminile LED ajută la evidențierea oricăror puncte ratate, asigurându-se că fiecare colț al camerei este curățat temeinic. După cum știe oricine a aspirat vreodată, o casă curată este o casă fericită.

Aspirator vertical Philips FC6725 led

Vezi pret pe eMAG

Philips FC6725/01 este un aspirator vertical care oferă două setări de viteză pentru a se potrivi diferitelor tipuri de podele și tipuri de murdărie.

Setarea joasă este ideală pentru suprafețe delicate, cum ar fi covoarele, în timp ce setarea înaltă este mai potrivită pentru podele dure și murdărie mai dură.

Aspiratorul dispune, de asemenea, de un coș de gunoi care poate fi golit cu ușurință și de un furtun detașabil care facilitează curățarea zonelor greu accesibile.

În general, Philips FC6725/01 este un aspirator versatil și ușor de utilizat, perfect pentru a vă menține casa curată și fără praf.

Philips FC6725/01 este un aspirator vertical puternic și versatil, perfect pentru a face față unei varietăți de sarcini de curățare. Bateriile litiu-ion de înaltă performanță de 21,6 V oferă până la 40 de minute de energie în modul normal și 20 de minute în modul Turbo, ceea ce facilitează curățarea rapidă și temeinică a suprafețelor mari.

Aspirator vertical Philips FC6725 baterii

Aspiratorul este prevăzut cu o unitate portabilă detașabilă, ceea ce îl face perfect pentru curățarea zonelor greu accesibile. Accesoriul cu perie integrată facilitează curățarea tavanelor și a rafturilor. Accesoriul pentru spații înguste este perfect pentru curățarea spațiilor înguste. Accesoriile sunt simplu de utilizat, cu un singur clic.

Funcția SpeedPro ajută la asigurarea faptului că aspiratorul poate ajunge rapid în toate zonele, inclusiv sub mobila joasă. Compartimentul pentru praf se află în partea de sus a aparatului, ceea ce permite un unghi mai mic atunci când curățați sub mobilier.

În plus, aspiratorul poate rămâne complet lipit de podea datorită aspirației puternice. Ca urmare, puteți fi sigur că locuința dvs. va fi curată și lipsită de praf și murdărie.

Aspiratorul vertical Philips FC6725/01 este echipat cu un motor PowerBlade, proiectat pentru o viteză mare a aerului. Acest lucru permite aspiratorului să genereze o aspirare puternică și precisă la nivelul capului de aspirare, ceea ce îl face o alegere ideală pentru curățarea covoarelor și a podelelor dure.

Motorul PowerBlade ajută, de asemenea, la reducerea nivelului de zgomot, făcând aspiratorul mai plăcut de utilizat. În plus, motorul PowerBlade este proiectat pentru un consum redus de energie, ceea ce face ca aspiratorul să fie mai prietenos cu mediul înconjurător.

Aspiratorul vertical Philips FC6725/01 este prevăzut cu un sistem de filtrare lavabil care returnează aerul curat către motor, asigurând o viteză mare a aerului și performanțe de lungă durată. Filtrul este ușor de curățat și poate fi spălat în mașina de spălat vase.

Philips FC6725/01 este un aspirator puternic și eficient, care va face curățenia în casă mai ușoară ca niciodată. Comandați-l pe al dumneavoastră astăzi!


5. Aspirator vertical XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10

Aspirator vertical XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10

Vezi pret pe eMAG

Acest aspirator de top are trei setări de viteză, 150 W de putere și o baterie de 25,2 V. De asemenea, are o autonomie impresionantă de 65 min, ceea ce îl face perfect pentru curățarea suprafețelor mari. Fie că doriți să vă curățați casa, biroul sau mașina, aspiratorul XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10 este alegerea perfectă.

Acest aspirator de top dispune de un ecran TFT în timp real pentru afișarea clară și precisă a modului, a bateriei, a încărcării, a limbii și a valorilor implicite.

Aspirator vertical XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10ecran tft

Vezi pret pe eMAG

În modul continuu, nu mai este nevoie să țineți apăsat butonul de pornire- ceea ce vă permite să aspirați cu ușurință. În plus, aspiratorul XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10 este prevăzut cu o baterie detașabilă cu litiu de 2200 mAh care asigură până la 60 de minute de curățare.

Aruncați o privire la aspiratorul XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10. Cu cel mai nou motor digital care se învârte la 125.000 rpm, acesta creează o putere de aspirare de până la 150 de wați de aer – adică cu 25% mai mult decât ultima generație.

Indiferent dacă aveți de-a face cu păr de animale de companie, praf sau alte resturi, aspiratorul XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10 va face treabă rapidă. În plus, este ușor și ușor de manevrat, așa că nu veți avea probleme în a vă deplasa în jurul mobilei și în spațiile înguste.

Acest aparat versatil vine cu o baterie detașabilă, astfel încât îi puteți dubla cu ușurință timpul de lucru. De asemenea, dispune de un suport de perete pentru încărcarea în același timp a aspiratorului și a bateriei. Iar cu un timp de încărcare de doar 3,5 ore, veți începe să curățați în cel mai scurt timp.

Aspirator vertical XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10 baterie detasabila

Vezi pret pe eMAG

Aspiratorul XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10 este ideal pentru spațiile mici, datorită designului său compact. Așadar, indiferent dacă aveți de-a face cu păr de animale de companie, praf sau firimituri, acest aspirator este la înălțimea sarcinii.

Acest aparat puternic dispune de o rată de filtrare completă de 99,97%, ceea ce înseamnă că poate îndepărta practic tot praful și resturile din casa dvs.

Cei 12 cicloane modernizate asigură că praful este aruncat în coșul de gunoi fără a îndesa filtrul. Iar pentru cei care suferă de alergii, filtrul HEPA asigură un aer curat în timpul aspirării. Cel mai bun dintre toate, componentele lavabile sunt atât sănătoase, cât și economice.

Aspiratorul XIAOMI Mi Vacuum Cleaner G10 este perfect pentru toți cei care urăsc să fie nevoiți să curețe coșul de gunoi al aspiratorului lor. Coșul de gunoi detașabil de 0,6 L înseamnă că îl puteți goli mai rar, iar volumul mare facilitează și mai mult acest lucru. În plus, recipientul de colectare detașabil poate fi curățat cu ușurință, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la mizerie.


Cum să alegi cel mai bun aspirator vertical?

Atunci când alegeți cel mai bun aspirator vertical, există câteva caracteristici vitale de care trebuie să țineți cont.

Tipul de aspirator vertical

Deși principiul de funcționare al unui aspirator este la fel pentru toate modelele, tipul acestuia poate sa difere. Luați în considerare tipul de aspirator de care aveți nevoie. De exemplu, dacă aveți podele din lemn masiv, veți dori un aspirator care nu le va zgâria sau deteriora.

Un factor important este tipul de cap de aspirator care este utilizat. De exemplu, multe aspiratoare verticale lipite vin cu un cap motorizat standard care este potrivit atât pentru covoare, cât și pentru podele dure. Cu toate acestea, unele modele au, de asemenea, un cap special pufos sau moale care este special conceput pentru curățarea podelelor dure.

Greutatea aspiratorului

Gândiți-vă la dimensiunea și greutatea aspiratorului.

Veți dori ceva care să fie ușor de manevrat și nu prea greu de ridicat.

O modalitate de a face acest lucru este să încercați aspiratorul în magazin înainte de a-l cumpăra. Testați-l atât pe covoare, cât și pe podele dure, pentru a vedea dacă se mișcă ușor. Dacă aspiratorul este prea greu, va fi dificil de folosit pentru perioade lungi de timp.

Accesorii

Luați în considerare accesoriile care vin cu aspiratorul.

Acestea pot fi foarte utile pentru a intra în spații înguste sau pentru curățarea suprafețelor delicate.

Asigurați-vă că acesta este prevăzut cu o perie de praf și cu unelte pentru fante. Alte elemente care ar putea fi incluse sunt uneltele de tip squeegee, un tub de extensie sau o perie pentru părul animalelor de companie. Dacă aceste accesorii sunt încorporate sau depozitate în cutie, este și mai bine.

Durata de viață a bateriei

Atunci când alegeți un aspirator, este important să luați în considerare atât timpul de încărcare, cât și timpul de funcționare.

Multe aspiratoare verticale necesită încărcare peste noapte, ceea ce poate fi incomod.

Datele noastre arată că aspiratoarele verticale fara fir au nevoie în medie de aproximativ patru ore pentru a se încărca. Este posibil să obțineți aproximativ 13 minute de funcționare cu aceste aspiratoare verticale , în funcție de setările aspiratorului și de suprafața pe care o curățați.

Atunci când alegeți un aspirator, asigurați-vă că luați în considerare atât timpul de încărcare, cât și timpul de funcționare pentru a vă asigura că selectați un model potrivit pentru dumneavoastră.

Fiabilitate

Cel mai bun aspirator vertical este un instrument esențial pentru a vă menține casa curată și fără murdărie.

Dar, cu atât de multe modele diferite pe piață, poate fi greu să știi pe care să îl alegi.

Dacă sunteți în căutarea unui aspirator care să dureze, un model cu fir este cea mai bună opțiune.

Aspiratoarele fără fir pot fi mai convenabile, dar tind să aibă o durată de viață mai scurtă. În medie, un aspirator cu fir va dura 10 ani, în timp ce un model fără fir va dura doar 2-5 ani.

Acest lucru se datorează faptului că aspiratoarele fără fir sunt mai predispuse la spargere și la uzură. Pe măsură ce mai mulți producători de înaltă calitate intră pe piață, durabilitatea s-ar putea îmbunătăți, dar pentru moment modelele cu fir sunt cea mai fiabilă opțiune.

Silențiozitate

Nivelul de zgomot al unui aspirator se măsoară de obicei în dB (decibeli). Cu cât dB este mai mare, cu atât zgomotul este mai puternic.

Aspiratoarele verticale disponibile în prezent pe piață tind să producă între 70 și 80 dB la cea mai mare viteză. Acest lucru înseamnă că pot fi utilizate doar câteva minute la o singură aspirare. Așadar, este puțin probabil ca această specificație să joace un rol crucial în decizia dumneavoastră. C

u toate acestea, dacă preferați cu adevărat un aspirator silențios, există mai multe opțiuni printre cele cu fir (mergând chiar sub 60 dB).

Aspirator fără fir sau aspirator cu fir?

Când vine vorba de aspiratoare, există două tipuri principale: cu fir și fără fir.

Aspirator fără fir sau aspirator cu fir

Ambele au propriile avantaje și dezavantaje, așa că este important să alegeți tipul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.

Aspiratoarele cu fir sunt, de obicei, mai puternice decât cele fără fir, ceea ce le face ideale pentru curățarea suprafețelor mari sau pentru casele cu animale de companie. Cu toate acestea, pot fi dificil de manevrat și vă pot limita opțiunile de curățare dacă aveți prize limitate.

Aspiratoarele fără fir, pe de altă parte, oferă o manevrabilitate mai mare și pot fi folosite pentru curățarea spațiilor înguste sau pentru curățări rapide. Dar, este posibil ca acestea să nu aibă aceeași putere de aspirare ca un model cu fir și vor trebui reîncărcate după fiecare utilizare. În cele din urmă, decizia de

Cel mai bun aspirator vertical vs cel mai bun aspirator robot

Dacă locuiți într-o casă cu multe colțuri strâmte și locuri greu accesibile, atunci un cel mai bun aspirator vertical este probabil cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

cel mai bun aspirator vertical vs aspirator robot

Aspiratoarele verticale sunt mai late și au un diametru mai mare decât aspiratoarele robot, ceea ce le face mai bine echipate pentru a ajunge în acele locuri dificile.

În plus, aspiratoarele verticale au, de obicei, o aspirare mai puternică decât aspiratoarele robotizate, astfel încât pot face o treabă mai bună în curățarea în profunzime a covoarelor dvs.

Cu toate acestea, dacă sunteți preocupat în primul rând de menținerea curățeniei podelelor dvs. în fiecare zi, atunci un aspirator robot ar putea fi o alegere mai bună pentru dvs. Putem spune în favoarea aspiratorului robot este că acesta este complet automat și nu va trebui să ne facem griji în ceea ce privește curățenia, deoarece el singur se va ocupa de tot. In plus, cele mai bune modele de aspiratoare robot vin echipate si cu funcție mop(spălare).

Lasă un comentariu