Yală cu amprentă – Top 3 cele mai bune

Ultima actualizare: 4 mai, 2022

Dacă sunteți în căutarea unui nivel suplimentar de securitate pentru casa dvs., luați în considerare investiția într-o yală cu amprentă.

Pe măsură ce tehnologia avansează, tot mai multe caracteristici sunt încorporate în dispozitivele de securitate pentru locuințe.

S-au dus zilele în care îți făceai griji că cineva îți va sparge casa – acum poți sta liniștit știind că sistemul tău de securitate are o încuietoare de ușă cu scanner de amprente.

Acest lucru înseamnă că numai cei care sunt autorizați să intre în casa dvs. vor putea să o facă, prin scanarea amprentelor lor digitale. Această caracteristică nu este doar practică, ci este și elegantă, adăugând o notă high-tech oricărei uși.

Yală cu amprentă inteligenta


Cea mai bună yală cu amprentă – Top 3

  1. Yala inteligenta Smart Orvibo C1, control telefon, parola, amprenta, WiFi, RFID, card, negru

Yala inteligenta Smart Orvibo C1

Încuietoarea inteligentă Orvibo C1 este perfectă pentru persoanele care sunt mereu în mișcare.

Cu această încuietoare, puteți controla securitatea casei dvs. doar cu ajutorul telefonului.

Scanerul de amprente și opțiunile de parolă vă oferă, de asemenea, un nivel suplimentar de protecție.

Iar dacă vă uitați cheile, nicio problemă! Folosiți doar cardul RFID sau semnalul WiFi pentru a debloca ușa.

Smart Orvibo C1 este un dispozitiv de ultimă generație care vă face viața mai comodă și mai sigură.

 

Funcționează cu 4 baterii AA care durează aproximativ 400 de zile, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la înlocuirea constantă a acestora.

Este compatibilă cu majoritatea ușilor, ceea ce o face o alegere versatilă pentru casa sau biroul dvs.

Instalarea este simplă și nu necesită nicio demontare, astfel încât puteți începe să o utilizați imediat.

Yala inteligenta Smart Orvibo C1 schita

Acest dispozitiv de înaltă tehnologie utilizează tehnologia de recunoaștere a amprentelor digitale pentru a permite accesul doar persoanelor autorizate, păstrând în același timp o evidență a tuturor celor care au intrat. Poate memora până la 100 de amprente.

Cu un interval de temperatură de funcționare de la -20 la 60 de grade Celsius și compatibilitate cu grosimi de ușă de la 50 la 120 de milimetri, este perfect pentru orice tip de ușă.

Panoul tactil este fabricat din sticlă călită pentru o rezistență și durabilitate sporite.


  1. Yala inteligenta acces hotelier/office cu amprenta, cod, bluetooth ZkTeco ZK-AL20DB

Yală cu amprentă zkteco

Această încuietoare inteligentă și autonomă este prevăzută cu un cititor biometric și o tastatură, ceea ce face ca identificarea utilizatorilor autorizați să fie rapidă și ușoară.

Indiferent dacă folosiți identificarea prin amprentă, cod cheie sau aplicație mobilă, ZK-AL20DB poate găzdui până la 100 de utilizatori.

Cu ajutorul Bluetooth 4.0, puteți gestiona cu ușurință setările și accesul la încuietoare de pe dispozitivul dvs. compatibil.

Acest sistem de închidere unic dispune de o lumină LED care arată starea încuietorii, precum și de un mâner reversibil pentru o instalare ușoară.

Este prevăzut cu caracteristici antipanică pentru siguranță.

Instalarea fără fir facilitează instalarea, iar 4 baterii AA standard îl mențin alimentat și gata de utilizare.

Un sistem de închidere inteligent, perfect pentru uși de la 30 la 54 mm. Cu încuietoarea mecanică și zăvorul incluse, acest produs este ușor de instalat și compatibil cu aplicația mobilă ZK SmartKey.


  1. Yală cu amprentă, card, cod, cheie mecanica, si prin aplicatie, pentru apartament, sistem reversibil cu deschidere pe ambele parti

Yală cu amprentă 3

Încuietoarea inteligentă pentru ușă cu amprentă digitală este un produs de înaltă tehnologie care oferă securitate și confort maxim.

Este fabricată din aluminiu și este disponibilă într-o culoare neagră elegantă.

Tipul de încuietoare cu amprentă digitală asigură că numai persoanele autorizate pot intra în incintă.

Funcția inteligentă vă permite să gestionați și să monitorizați activitățile încuietoarei de pe smartphone sau de pe alte dispozitive.

Cu mai multe tipuri de acces, inclusiv parolă, cheie, aplicație, amprentă digitală și card, puteți fi sigur că proprietatea dvs. este bine protejată.

Accesul prin amprentă digitală este deosebit de convenabil, deoarece vă permite să deblocați ușa doar cu o simplă atingere a degetului.

Această yală cu amprentă inteligentă este o încuietoare de ușă de înaltă tehnologie care este potrivită pentru uși cu o grosime cuprinsă între 35 și 50 mm.

Poate fi montată atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă a ușii și este alimentată de 4 baterii care durează aproximativ 1 an.

În cazul în care se termină alimentarea, bateriile pot fi încărcate prin USB sau pot fi utilizate chei mecanice.


Yală cu amprentă – Întrebări frecvente

O yală cu amprentă poate fi hackuită?

Da, este cu siguranță posibil ca încuietorile inteligente pentru uși să fie piratate. Însă acestea sunt mai sigure decât încuietorile mecanice clasice.

O metodă obișnuită implică utilizarea unor exploatări software pentru a intra în sistemele de închidere și a deschide cu forța încuietorile.

Cele mai multe încuietori inteligente se bazează pe conexiuni Bluetooth sau Wi-Fi care pot fi compromise sau interceptate de hackeri.

Multe încuietori inteligente pentru uși sunt prevăzute cu senzori care vă alertează imediat dacă a avut loc o tentativă de intruziune, permițându-vă să răspundeți rapid la orice amenințare potențială.

Este important de reținut că nu toate încuietorile inteligente sunt la fel de vulnerabile. Există unele modele care sunt mai bine securizate decât altele și unele care sunt de fapt mult mai greu de piratat decât mecanismele tradiționale de blocare.

Deși este clar că încuietorile inteligente pot fi piratate, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fie respinse cu totul ca soluție de securitate viabilă.

Alegând cu înțelepciune și asigurându-ne că sunt luate măsurile de securitate adecvate, putem contribui la reducerea riscului de a avea ușile noastre compromise în vreun fel.

La urma urmei, siguranța caselor și a familiilor noastre este pur și simplu prea importantă pentru a o lăsa la voia întâmplării.

poate fi hackuită


Merită să cumperi o yală inteligentă?

În această lume de înaltă tehnologie în care trăim, nu este de mirare că toată lumea își dorește o casă inteligentă.

Un televizor smart care poate transmite emisiunile și filmele noastre preferate, o ușă inteligentă care se poate deschide și închide automat și un frigider inteligent care poate ține evidența cumpărăturilor noastre.

Chiar și animalele noastre de companie intră în acțiune cu coliere inteligente care le pot urmări locația și nivelul de activitate. Și cu toate aceste dispozitive conectate la internet, le putem controla de oriunde din lume. Astfel, fie că suntem la serviciu sau în vacanță, putem rămâne mereu conectați la casa noastră.

Poate că cel mai mare avantaj al încuietorilor inteligente pentru uși este confortul și ușurința de utilizare a acestora. Aceste încuietori sunt, de obicei, simplu de instalat și necesită un efort minim pentru a fi blocate sau deblocate.

Spre deosebire de încuietorile tradiționale, care necesită o cheie fizică, încuietorile inteligente pot fi blocate și deblocate prin simpla apăsare a unui buton de pe telefon sau prin comenzi vocale. Acest lucru vă economisește timp și bătaie de cap în situațiile de zi cu zi, cum ar fi atunci când veniți acasă cu cumpărături sau când aveți mâinile ocupate și nu puteți căuta cheile.

Dar, în afară de comoditate, un alt motiv cheie pentru care încuietorile inteligente merită investiția este reprezentat de caracteristicile lor de securitate superioare.

Acestea se integrează adesea cu sistemele de alarmă, permițând o securitate și mai mare în locuința dumneavoastră.

Merită să cumperi o yală inteligenta


Ce se întâmplă dacă se termină bateriile?

Dacă bateria se descarcă, nu vă faceți griji – cheia dvs. va funcționa în continuare.

Încuietoarea dvs. inteligentă poate funcționa si cu o cheie mecanică, astfel încât nu va fi nevoie să înlocuiți încuietoarea.

In cele din urmă, va trebui să înlocuiți bateriile din încuietoarea dvs.

În general, încuietorile inteligente dau avertismente de baterie descărcată timp de câteva săptămâni înainte de a se descărca complet bateriile. Asigurați-vă că urmăriți starea bateriilor și înlocuiți-le înainte de a fi descărcate.

Ce se întâmplă dacă se termină bateriile

Dezavantaje

Încuietorile inteligente sunt o alegere populară în rândul proprietarilor de locuințe care doresc să își consolideze securitatea casei. Dar există o serie de probleme potențiale care vin împreună cu aceste încuietori hi-tech.

  • ele tind să fie mai predispuse la defecțiuni tehnice decât încuietorile tradiționale, ceea ce vă poate lăsa casa vulnerabilă la intruziuni.
  • Multe încuietori inteligente necesită reîncărcare frecventă datorită componentelor lor digitale, ceea ce înseamnă că va trebui să vă faceți griji în mod constant pentru a le menține complet încărcate.
  • o altă preocupare legată de încuietorile inteligente este riscul de hacking. Cu atât de multe caracteristici digitale complexe și opțiuni de conectivitate wireless, nu este nevoie de prea mult pentru ca un hacker iscusit să exploateze punctele slabe ale acestor sisteme și să obțină acces neautorizat în casa dvs.

Lasă un comentariu